Bebedrehi извършва доставките на поръчките до всички населени места на територията на страната с куриерска фирма ,,Спиди“ или „Еконт“.

Цената на доставка в Bebedrehi е съответно:
До Офис На СПИДИ 4лв.
До Офис На ЕКОНТ 4лв.
*Моля, ако искате да получите пратката „До Офис“ на куриер, да добавете адреса на най-близкия и удобен за вас офис в поле „Aдрес“, когато правите поръчка.

 • Безплатна Доствка при поръчки на стойност над 50 лв.

 • Доставката на всички продукти, закупени онлайн, се извършва ЕКСПРЕСНО и обикновено отнема между 24 и 48 часа. В периоди на промоция, големи намаления или необичайна натовареност е възможно доставката да отнеме повече време, обикновено до 7 работни дни. Такива забавяния се считат за изключения.

 • Поръчки, получени до 14:00 часа в работен ден и до 11:00 часа в събота, се обработват/изпращат в същия ден и се получават на следващият работен ден. Изключение правят някои населени места в България, в които СПИДИ АД или ЕКОНТ не доставя всеки ден.

 • Поръчки, получени след 14:00 часа в работен ден се обработват и изпращат на следващият работен ден.

Поръчки, получени след 11:00 часа в събота, както и поръчки, получени в неделя се обработват и изпращат в понеделник.

Поръчки, получени по време на официални празници и официални почивни дни се обработват и изпращат в първия или втория работен ден след празниците.

Моля, обърнете внимание, че Bebedrehi предлага опция преглед и тест на поръчките, като всеки клиент има възможност да върне продуктите които е закупил в  рамките на 14 дни.

Ако желаете други срокове за доставка (с фиксиран час, спешна, с отложена дата или друго) моля потърсете ни на 0892 701 327.

Всеки продукт, закупен от bebedrehi.bg може да бъде върнат в 14-дневен срок без да е необходимо да има основателна причина за това. За повече информация моля прочетете пълните условия за връщане и замяна на продукт

Плащането е в брой с наложен платеж, при получаване на поръчката и се заплаща на куриера.

Поръчките направени в неделя и празнични дни се обработват в първия работен ден.

Информация за офисите на ,,Спиди”.

Информация за офисите на ,,Еконт”.

За да бъде доставена поръчката безпроблемно, на точния адрес и в срок е необходимо да попълните коректно всички полета в регистрационната форма и да оставите актуален мобилен телефон на който да потвърдите поръчката и в последствие куриера да се свърже с Вас.