Често Задавани Въпроси

Как мога да платя поръчката си?

Можете да платите с наложен платеж (директно на куриера, който ви доставя пратката).

Защитени ли са личните ми данни?

Разбира се, напълно безопасно е да пазарувате на страницата на Bebedrehi. За да гарантираме на потребителите ни сигурност и спокойствие при въвеждане на конфиденциална информация, bebedrehi.bg е допълнително обезпечен със SSL сертификат с пълно криптиране и разширена валидация на компанията. Това е сертификат за криптирана връзка, издаден от оторизиран провайдър (trusted authority) и съвместим с 99,9 % от браузърите. SSL (Secure Socket Layer) протоколът осигурява криптирана връзка между нашият сървър (уеб сайт) и вашият браузър, като по този начин защитава обменящата се информация от неоторизирано прихващане.

Как става доставката и кога ще получа поръчката си?

Доставката се извършва с куриерска фирма СПИДИ или Еконт до офис (по ваш избор). Обикновено отнема 1-2 работни дни, в зависимост от вашето населено място. Подробна информация за доставките вижте ТУК.

Предлагате ли опция „преглед“ при доставката?

Да. Всеки наш клиент има право да провери пратката си при доставка.

Отговарят ли дрехите на размерите си?

Дрехите, които предлагаме отговарят на посочените от производителя размери, но тьй като ние знаем, че всяко дете расте с различен темп, сме се постарали да приложим таблица с ТОЧНИТЕ мерки на всяка дреха, измерени в сантиметри.